søndag den 3. april 2011

Næsten færdig top

I weekenden valgte jeg lige at få syet alle mine firkanter sammen. Det var et lidt større projekt, end jeg lige regnede med. Først skulle de presses, skæres til og lægges i orden, så der ikke lå to ens for tæt på hinanden. Så syede jeg dem sammen i rækker af 5 firkanter, pressede igen og så blev rækkerne syet sammen. Nu skal jeg så lige finde ud af, hvad jeg skal have udenom.

Jeg bliver nød til at gå til bekendelse og indrømme, at finger-presning er arbejdet værd. Det bliver altså rigtig flot.

Jeg bliver vist nød til at lave et tæppe til Kisser. Hun var ihvertfald meget interesseret, da jeg skulle tage billeder af mit tæppe.

8 kommentarer:

 1. Hvor er det blevet godt.
  Det kan være vi skal udstille sammen. Jeg har brugt den samme bali-pops til et andet mønster og jeg har fundet den helt perfekte kant.

  SvarSlet
 2. Lækkert - jeg må lige sende et link på dit indlæg til "princessen af fingerpresning" - Karina. Det ser brand godt ud!

  SvarSlet
 3. I went to Google translator and was able to translate the Danish into English. Nice quilt.

  SvarSlet
 4. Det ser super godt ud dit tæppe.
  Jeg kan godt kende den Bali Pop den hedder Cappucino for den har jeg liggende på mit lager, det var sådan en jeg ikke kunne leve uden for et par år siden og som stadig ligger urørt ;o(

  SvarSlet
 5. Kære Kære Kari....
  Jeg har simpelthen hænderne over hovedet af begejstring.....Både over dit flotte tæppe. Men også over at der endelig er en JYDE der forstår betydningen af Fingerpresning. Knus til dig.

  SvarSlet
 6. Den er bare så flot, ja ja så må vi jo til at fingerpresse noget mere:)

  SvarSlet
 7. Dit tæppe er blevet rigtig fint. Jeg har selv syet et i samme mønster for et par år siden i japanske stoffer. Jeg har sat en mørk kant med lidt nister i uden om min, hvis det er til nogen hjælp.

  SvarSlet

Hej
Tak fordi du giver dig tid til at sende mig en lille hilsen.
Kærlig hilsen Kari