tirsdag den 21. juni 2011

Weekend - kursus

I weekenden var jeg på kursus på Hørning Kro. Det var igen Helene, som havde fået sine 2 norske veninder til at komme og øse ud af alt det de ved og kan.

Lørdag startede vi med Trine. Hun viste den ene flotte antikke quilt efter den anden. Bagefter skulle vi så vælge hvilken vi ville efterligne. Sikke en opgave, når der er mindst 5, man kunne tænke sig.

Efter lange overvejelser gik jeg ombord i en quilt med pin-wheels. Jeg nåede ikke at sy så meget, men fik hovedet fyldt med inspiration og teknikker.

Lørdag aften vidste Trine alle modellerne fra hendes sidste nye bog, og dem der stadig havde lidt overskud fik også syet lidt.

Søndag var det så Wenche, der var på. Vi fik alle udleveret en lille pose, indeholdende Wenches nye stitchery mønstre, et monogram, samt gaver fra butikken.

Bagefter viste Wenche alle sine modeller frem og vi skulle igen vælge, hvad vi havde lyst til at lave. Jeg kunne simpelthen ikke stå for denne "kage-dug".


For også lige at prøve at lave lidt stitchery startede jeg på remsen til en dækkeserviet. Det kan være lidt svært at se, men der står gratulerer. Jeg har noget forskelligt stof med kaffekopper, kaffebønner osv. liggende, så mon ikke det skal bruges her.

I løbet af dagen lavede Wenche flere demonstrationer af sin kunnen, bl.a. farvelægning og syning på amerikansk.

EN DEJLIG WEEKEND4 kommentarer:

 1. Ser ut til at dere har hatt en fin stund sammen :-)

  SvarSlet
 2. Tek for sidst, dejlig week-end. projekterne ser så fine ud, spændende når de engang er færdig.

  SvarSlet
 3. Åh ja, det var en super weekend. Du fik da syet en pæn del :-).

  SvarSlet
 4. Sounds like you had a grand time!

  SvarSlet

Hej
Tak fordi du giver dig tid til at sende mig en lille hilsen.
Kærlig hilsen Kari