torsdag den 28. juli 2011

Golf og Welness ferie

I sidste uge var vi 5 dage i Bad Bevensen, ca. 100 km syd for Hamburg. Vi havde valgt et hotel i et kurområde, vidste det sig, med fri adgang til Welness område med dampbad, sauna, pool og boblebad, så når vi kom hjem fra vores daglige runde på golfbanen, så var der ingen tvivl om, hvad vi så skulle.

Det var en lidt svær golfbane med mange træer, bunkers og vand, men utrolig smuk.

Vi var selvfølgelig også på shopping. På gågaden havde de rigtig mange bænke, udsmykket på mange forskellige måder. Denne "strikke - bænk" kunne jeg ikke stå for.

På gåturen fra hotellet til byen gik vi igennem en rigtig flot park men mange blomster.

Og bl.a. også dette "evigheds-hjerte". Det er små hængelåse, der er sat fast på hjertet. På låsene er så graveret 2 navne og et årstal.

Den eneste Patchwork butik jeg kunne finde i området lå i nabobyen, men de havde desværre sommerferie. Jeg fandt dog dette søde net i en butik og i kiosken ved siden af havde de enkelte patchwork blade, så jeg fik da lidt med hjem.2 kommentarer:

  1. Det lyder til at være et lækkert sted og så de fine bænke :-)

    SvarSlet
  2. Der ser dejligt ud hvor i har været og wellnes kan man jo ikke få for meget af, skønne bænke dejligt med farver i stedet for kedelige farveløse som man oftest ser.

    SvarSlet

Hej
Tak fordi du giver dig tid til at sende mig en lille hilsen.
Kærlig hilsen Kari