torsdag den 27. oktober 2011

Jule Stitchery

Jeg kunne slet ikke stå for disse søde julemotiver, da Maria viste dem på sin blog.










Dem var jeg bare nød til at lave. Det er så hyggeligt at man kan downloade mønsteret om fredagen og så sidde i sofaen med benene oppe og brodere til Vild med Dans.

onsdag den 26. oktober 2011

Nyt udseende

Altså ikke mig, men min blog.

Jeg havde lige lyst til at ændre lidt, bl.a. kunne jeg rigtig godt tænke mig 3 kolonner. Det var faktisk slet ikke så svært.

søndag den 23. oktober 2011

Design Udfordringen 2011

Her er mine 4 blokke til denne omgang. Den øverste til højre er dog ikke helt færdig. Sommerfuglen mangler lige følehornene.




torsdag den 20. oktober 2011

Square Dance

Jeg har (for et stykke tid siden) været på Square Dance kursus, hos Helene Juul, med Pia som underviser.

Vi nåede desværre kun at sy, så jeg regner med at der kommer et opfølgningskursus, hvor vi skal lære at danse. :-)











Det var et rigtig godt kursus, hvor vi startede med at sy 9 firkanter sammen i 3 rækker. Derefter skulle vi så regne ud hvor stor vores kant skulle være, beregne og lave skabelon, tegne rundt om skabelonen og så klippe det hele i stykker for at sy det sammen igen.

Rigtig sød og godt mønster med et fint resultat.

torsdag den 13. oktober 2011

Super foredrag

I tirsdags var jeg til alletiders foredrag hos Århus Quilterne. Det var Ilse Iversen som fortalte om hendes og Inger Gilbert's rejse på tværs af USA.











Det var rigtigt spændende at høre Ilse fortælle om deres 5 ugers tur igennem 22 stater, og ikke mindst at se alle de billeder, som hun fremviste.

Jeg blev så inspireret af både fortælling, billeder og de tæpper, puder, løbere, tasker og mere som Ilse fremviste, at jeg var nød til at købe hendes bog. Og så blev det ikke mindre interessant af at Ilse skrev en lille personlig hilsen i den.

Med alt det de havde oplevet og alle de billeder, som de havde taget, så tror jeg sagtens der kunne blive til 10 bøger mere.

Rigtig godt arrangement.

søndag den 2. oktober 2011

Hope - Bom

Jeg var faktisk komme lidt bag ud (til en forandring), men i går aftes fik jeg syet de sidste firkanter uden på stjernerne på medaljon quilten.












Og August måneds pakke var nem. Ri 10 trekanter og 4 tynde trekanter.