tirsdag den 24. juli 2012

Prag fortsat

Vi havde en rigtig dejlig ferie i Prag. Vi var afsted sammen med et hold venner, og havde lejet en lejlighed, som lå meget centralt. Prag er en rigtig flot by. Der er utrolig mange flotte bygninger og se bare fortovene, i det centrale Prag består fortovene af små sorte og hvide sten, som er sat sammen i forskellige mønstre, og på    vejene er der både brosten og sporvognsskinner, så jeg kan godt forstå at vi ikke så mange cyklister.


Vi har selvfølgelig også på Karlsbroen. 


Og det lykkedes mig at få enkelte billeder af figurerne, der kommer frem i uret på Rådhuspladsen. Det var virkelig noget af et tilløbsstykke for turisterne, inkl. os selv. Hver time stod der en kødrand af mennesker på pladsen foran uret.Vi har selvfølgeligt fået gået rigtig meget, kørt med Metro, kørt i sporvogn, spist rigtig godt og nydt det Tjekkiske øl, som ovenikøbet er billigt.

Vi har selvfølgelig også set alt det man skal se, Den gamle Rådhusplads, Det gule marked, Den gamle Borg med Kongepaladset, Den nye by (Boulevarden), Strøget, cafeer, souvenir butikker, en skobutik i 6 etager samt alt det man ellers lige kommer forbi.

Dejlig ferie - kan godt anbefales !

2 kommentarer:

  1. Hej Kari. Det ser ud till du har haft en god ferie, Prag er en dejlig by. Jeg kikkede din blog igennem, og fandt under den 27 oktober 2011, nogle jule stitchery. Dem kunne jeg godt tænke mig at lave, hvor har du dem fra? Jeg håber du vil hjælpe med en adr. På forhånd tak. Venlig hilsen. Judith min mail: jujo@mail.dk. Tlf. 23322067

    SvarSlet
  2. Prag er en skøn by med masser at se på, jeg har efterhånden været der nogle gange, men bliver aldrig træt af den.

    SvarSlet

Hej
Tak fordi du giver dig tid til at sende mig en lille hilsen.
Kærlig hilsen Kari