lørdag den 1. september 2012

ApplikationHold da helt op, hvor har jeg udfordret mig selv. Jeg har været ved at applikere, og det er bestemt ikke noget jeg har gjort noget i før. Men med hjælp fra skabelon-plast, stryge-stivelse, strygejern, markeringspen og små applikations nåle, synes jeg helt bestemt at jeg har opnået et god resultat.

11 kommentarer:

 1. Du fik et super godt resultat. Tillykke med det.

  SvarSlet
 2. Godt gået, det r da super flot

  SvarSlet
 3. Det ser da rigtig godt ud, er du så blevet helt bidt af det eller er det en engangsforseelse?

  SvarSlet
 4. Det ser bare RIGTIGT GODT ud Kari! Må jeg anbefale "vidunder-midlet" "Roxanne's glue-bast-it" lim i stedet for applikations knappenåle? Guds gave til dem, som applikerer ... og kan desuden bruges til MEGET andet. Knus

  SvarSlet
 5. Super flot. MAn kan ikke se det er første forsøg, det ligner jo en "prof" Hihi.

  SvarSlet
 6. Uha - det ser rigtig godt ud. Det vil jeg også prøve en dag.

  SvarSlet
 7. Super flot applikation, og du har da haft gang i nogle redskaber må jeg sige. Jeg har det ikke som mange andre, men sværger kun til applikations knappenåle, og en dejlig lille synål når jeg applikere. Nå ja og så godt med lys i en god stol :o)

  SvarSlet
 8. Jeg synes nu egentlig det gik med de små knappenåle, men jeg har jo ikke meget erfaring. Men det regner jeg bestemt med at få, da dette kun er pakke 1 ud af 12, og jeg har allerede 7 mere liggende. Og du har fuldstændig ret Gitte, det er noget der kræver noget godt lys. Det er rigtig sjovt, men også svært.

  SvarSlet
 9. Flot resultat - det bliver spændende at se de næste ;o)

  SvarSlet

Hej
Tak fordi du giver dig tid til at sende mig en lille hilsen.
Kærlig hilsen Kari