onsdag den 17. oktober 2012

Bruderusk - jule - hygge - weekend

Jeg var også en af de heldige, som var på kursus på Hørning Kro i weekenden med Helene Juul og Wenche Wolff Hatling som undervisere. Det var en rigtig hyggelig weekend, hvor vi blev rigtig godt forkælet og hygget om, men vi fik da også syet lidt.


Lørdag startede med uddeling af godteposer, hvor der bl.a. var et helt nyt mønstre hæfte fra Wenche, hvoraf jeg efter meget diskussion blev enige med mig selv om at jeg ville starte med at brodere disse 2 jule-børn.
Til trods for at jeg blev og spiste aftensmad og fortsatte på cafe, ja så lykkedes det mig ikke at blive helt færdig, der må være noget, der har forstyrret mig :-)


Nu er begge broderier så færdige og jeg har valgt at sy dem sammen til en lille løber. Jeg mangler dog stadig bagside og quiltning, men jeg synes lige jeg trængte til en pause fra symaskinen.


7 kommentarer:

 1. Det er da en smadder god ide, den kunne jo bruges som danner for to, til dig og manden. Tror jeg vil efter abe dig:-)

  SvarSlet
 2. Rigtig sød. Skønt at se en anden måde at bruge de fine stitcheries på. Jeg går og pønser på til kaffebrikker med nisseparret.

  SvarSlet
 3. Hvor er de søde
  Syhilsner fra Esther

  SvarSlet
 4. Hvor er løberen sød. jeg har tænkt at bruge de to stitchery måske på samme måde. Det var et rigtigt hyggeligt kursus med Wenche om lørdagen.

  SvarSlet
 5. Så flott! veldig morsomt å se nissebarna på en løper!

  SvarSlet

Hej
Tak fordi du giver dig tid til at sende mig en lille hilsen.
Kærlig hilsen Kari