tirsdag den 27. august 2013

Træf i Herning

I den forgangne weekend har jeg været med "tøserne" til Træf i Herning. Helene havde lejet et sommerhus, som var vores base fra fredag til søndag. Karin, vores madmor, sørgede godt for os hele weekenden. Her sidder vi på p-pladsen ved Kongrescentret i Herning og nyder de sandwich, som Tove havde lavet til os. Vi fik rigtig mange sjove og søde kommentarer fra folk, som enten gik eller kørte forbi os. Om lørdagen var vi tæt på at få lov til at låne en lejlighed i selve Herning, af to unge fyre som var meget interesseret i vores lille hyggelige arrangement.
 

Det blev selvfølgelig også til lidt indkøb på træffet. Bl.a. til 4 små billeder om livets gang. Dem kunne jeg slet ikke stå for. Sykittet med jordbærerne på skal bruges til dækkeservietter, som der er mønster på i bogen om sommer patchwork, som jeg havde bestemt mig for at købe, længe inden vi tog afsted.Jeg var selvfølgelig også inde og se selve udstillingen. Og flere gange kom jeg forbi nogle rigtig flotte tæpper, hvorpå der stod at mønstret kunne fåes i stand 20. Og der blev jeg jo så nød til at gå hen. Hvilket resulterede i endnu en bog.


Lørdag aften havde vi, vanen tro, pakkeleg. Og jeg var heldig at slutte med 4 gaver, da Marias mobil gav lyd fra sig.

Det var en rigtig dejlig weekend. Hård men hyggelig. Og jeg var glad for at jeg kun skulle på arbejde fra 9 til 14 mandag.

2 kommentarer:

 1. Det ser hyggeligt ud. Lækre indkøb.
  syhilsen Esther

  SvarSlet
 2. Fine indkøb du har gjort, så bliver du da ikke uden sy arbejde i løbet af efteråret ;0)
  Dejlige brugbare gevinster du har fået.
  Hanne

  SvarSlet

Hej
Tak fordi du giver dig tid til at sende mig en lille hilsen.
Kærlig hilsen Kari