torsdag den 23. januar 2014

Weekend kursus på Quiltegavlen

I weekenden skulle jeg for første gang på kursus på Quiltegavlen i Augustenborg. Jeg skulle køre med Pia, så vi lavede en udflugt ud af det. Vi var først en tur over grænsen, hvor vi fik købt lidt proviant, og så besøgte vi en lille patchwork butik på vejen tilbage til Augustenborg.

Vi startede fredag eftermiddag med kaffe og hjemmebagte kage, udpakning af grej og tildeling af værelser. Og herefter var der undervisning, som i løbet af hele weekenden bestod af demonstration af diverse linealer.

Jeg har prøvet at sy log cabin på papir, og aldrig syntes specielt om det, så jeg var nød til at prøve en af linealerne. Og resultater blev rigtig godt synes jeg selv. Efter at jeg havde syet kanter på et tidligere syet tæppe gik jeg igang med at skære stoffer til et nyt tæppe, hvor kæderne ligesom binder firkanterne med møllerne sammen. Det er noget af et arbejde at holde styr på alle delene, men med hjælp fra Pia og nogle små sedler på bunkerne, så lykkedes det mig faktisk at lave den første række.

Det var en rigtig dejlig weekend, hvor vi blev vartet op i alle ender og kanter. Vi skulle bare bevæge os fra symaskinerne og ind i spisestuen og så tilbage igen, når maven var fyldt op.


8 kommentarer:

 1. Det ser ud til at have været givtigt :-) og hvor er det bare flot det du har lavet.

  SvarSlet
 2. Det ser meget spændende ud, kunne godt tænke mig en gang at komme på sådan en weekend, hvor jeg bare kan sy fra morgen til aften og ikke selv behøver at sørge for maden. Skønt at lære noget nyt og blive inspireret af andre.. Det må have været en fantastisk weekend!

  SvarSlet
 3. Jeg glæder mig til at se når anden række kommer på.
  Så kan man rigtig se kæderne imellem blokkene.

  SvarSlet
 4. Ja, det er lækkerier, der serveres dernede, men du har fået andet ud af det, end den gode mad. Det øverste tæppe ser spændende ud. Jeg kan godt lide de klare farver du har brugt til møllerne.
  Syhilsner fra Esther

  SvarSlet
 5. Lækkert med sådan en week-end:-) det ser spændende ud

  SvarSlet
 6. Fine ting du har fået syet.
  Ja på Quiltegavlen går man ikke sulten i seng.
  Hanne

  SvarSlet
 7. So lovely! :)
  Greetings from Finland!
  Hugs, Ulla

  SvarSlet
 8. Det bli'r flot, Kari. Tak for sidst. Det var hyggeligt.

  SvarSlet

Hej
Tak fordi du giver dig tid til at sende mig en lille hilsen.
Kærlig hilsen Kari