søndag den 22. august 2010

Design Udfordringen 2010

Midt i min ferie var jeg ovre hos Helene og hente den første stofpakke til den nye udfordring. Jeg fik også købt lidt ekstra stof til at supplere med, og havde bestemt mig for at sy på maskine i år, så jeg havde jo god tid. Jeg blev hastig klogere. Det var ikke helt så nemt, som jeg havde regnet med, og det med at skære stoffet ud, det tog mindst lige så lang tid, som hvis man syer over pap. Jeg nåede dog at blive færdig lørdag formiddag, og jeg skulle først på kursus kl. 13.

I første omgang af udfordringen havde vi to valgmuligheder. En lille stjerne, kurve og 9 små blokke, eller en stor stjerne og 9 blokke. Jeg har aldrig prøvet at sy kurve før, så jeg var ikke i tvivl om, hvilken mulighed, jeg skulle vælge.


Den blev selvfølgelig den lille stjerne og så 4 kurve. Jeg havde først fundet 4 forskellige kurve, men da jeg først begyndte at skære stof, så besluttede jeg mig meget hurtigt for at lave 4 ens kurve.


De små blokke skulle dog ikke være ens, så jeg valgte 3 x 3 forskellige.Da vi alle havde vist, hvad vi havde lavet, så fik vi udleveret 3 nye stykker stof og opgaverne til næste gang, som bla. indeholdt noget med applikation.

2 kommentarer:

 1. Hej Kari.
  Hvor er det spændende at se, hvad du har fundet på med stofferne.
  Og nej hvor sjovt - jeg har fundet næsten den samme kurve, som dig.
  God fornøjelse med den næste opgave - jeg lever endnu i uvished om, hvad den går ud på ;-).
  Mange hilsner
  Anne-Mette

  SvarSlet
 2. Det ser rigtig flot ud det som du har lavet og mange forskellige blogge, sjovt så forskelligt det ser ud, trods de samme 3 stoffer er i.

  SvarSlet

Hej
Tak fordi du giver dig tid til at sende mig en lille hilsen.
Kærlig hilsen Kari