torsdag den 6. januar 2011

Alt for meget arbejde

Jeg kan desværre ikke vise nogle billeder af mit sy-tøj, da jeg faktisk næsten ikke har fået syet i det nye år.
Jeg er så heldig at arbejde i en regnskabsafdeling, hvor vi skal aflevere årsregnskabet midt i januar, hvilket medfører at vores revisor skal have alle papirer lige efter nytår. Så jeg har arbejdet mellem jul og nytår og arbejdet over både mandag, tirsdag og onsdag.
Nu hvor det er overstået, så har det jo alligvel været sjovt at være med til.
Oveni det hele har min svigerfar ligget med hospitalet (med alvorlig betændelse i det ene knæ) siden midten af december til og med i mandags, og i tirsdags blev Nikolai opereret i det ene ben. Han fik løsnet muskelhinden fra skinnebenet på højre ben, så lige nu bliver han vartet lidt mere op end han plejer.
Nu vil jeg lægge computeren væk og finde mit sytøj frem. Jeg skulle gerne nå den sidste runde af Design udfordringen, inden den nye BOM starter i slutningen af denne måned.

2 kommentarer:

  1. Det er godt der nogen til at pleje de dårlige, men husk nu også at tænke på dig selv. Det er da sjovt med arbejde når det går stærkt ind imellem, så er det godt med en stille periode bagefter. god sy lyst.

    SvarSlet
  2. Hold da op, sikke en masse ting du har haft om ørerne på en gang, men godt arbejdet er kommet ind i en mere stille periode igen. God fornøjelse med sytøjet.

    SvarSlet

Hej
Tak fordi du giver dig tid til at sende mig en lille hilsen.
Kærlig hilsen Kari