lørdag den 8. januar 2011

Reklame

Se lige hvad min chef har sat i vores "elektroniske medarbejder blad":

Kalenderpige

Vi er alle enige om, at der er meget i denne verden, der kunne blive bedre. Men de færreste af os gør andet end at brokke os.

Kari derimod, har bestemt sig for at yde sit, ved at hjælpe i sagen mod brystkræft. Sammen med nogle veninder, har Kari lavet en kalender for 2011, hvor alt overskud går til kampen mod brystkræft. Du kan også støtte sagen, ved at købe kalenderen hos Kari eller på hjemmesiden http://www.helenejuul.dk/kalender.htm

Vi syntes det er godt gået af Kari, og vi er meget stolte af hende

Økonomiafdelingen

4 kommentarer:

 1. Kære Kari, det var da en vældig fin omtale - både af dig og kalenderen. Herligt! Du siger bare til, hvis du mangler kalendere :-)
  knus

  SvarSlet
 2. Under andre omstændigheder ville jeg være dødflov hvis det var mig der blev vist nådan på intranettet, men hold op hvor ville jeg være stolt hvis det var mig der var dig og blev brugt som blikfang for sådan en god ide. Jeg har kalenderen og den har hængt på mit kontor på arbejdet siden i efteråret. Nu er der bladret op på Januar og mine kolleger har alle spurgt interesseret til den. Godt gået alle piger!

  SvarSlet
 3. Flot flot omtale i medarbejder bladet, jeg håber det kan sælge nogle flere kalendere, min er for længst oppe at hænge.

  SvarSlet
 4. Godt gået Kari - jeg kan godt forstå at de er stolte af dig
  Knus Jette

  SvarSlet

Hej
Tak fordi du giver dig tid til at sende mig en lille hilsen.
Kærlig hilsen Kari